Dell EMC introduceert nieuw partnerprogramma

Dell EMC heeft wereldwijd een nieuw Dell EMC-partnerprogramma gelanceerd. Het programma moet partners een breder productportfolio en betere ondersteuning bieden.

Dell-partnerprogrammaHet nu gelanceerde programma omvat de beste onderdelen van de twee bestaande partnerprogramnma´s en is helemaal opnieuw ontworpen. Partners van over de hele wereld hebben meegeholpen aan het ontwerp. Hierdoor voldoet het nu gelanceerde partnerprogramma aan huidige en toekomstige vragen van partners, aldus de leverancier. Het uiteindelijke doel van het programma is om zowel eenvoudig, voorspelbaar als commercieel aantrekkelijk te zijn. Het programma is bestemd voor het gehele Dell EMC-partnerecosysteem, inclusief solution partners, cloud service providers, strategische outsourcers, OEM-oplossingen, system integrators en distributeurs.

Partner-niveaus en speciale status

De nieuwe programma is opgebouwd uit verschillende niveaus die zijn ontwikkeld om Dell EMC-partners zich te laten onderscheiden van concurrenten. Voordelen voor partners zijn onder andere beloningen op basis van behaalde successen, zoals het aanbrengen van new business, service-deals (inclusief product, onderhoud, professional- en managed services), deelname aan trainingen en het verkopen van het gehele portfolio. Wanneer een partner doorgroeit naar een volgende tier, krijgt de hij meer voordelen. De verschillende niveaus hebben een duidelijk groeipad: een Titanium-, Platinum- en Gold-status. Binnen de Titanium-status is met de komst van het nieuwe partnerprogramma een nieuw statusniveau in het leven geroepen: Titanium Black. Deze status is zeer exclusief en uitsluitend toegankelijk op uitnodiging. Titanium-Black is door Dell EMC ontwikkeld om de relatie te verstevigen met partners die uitmuntende resultaten laten zien en een zeer nauwe samenwerking hebben met de leverancier.

Bron: Dell EMC

Nog geen vertoningen

Categorieën: Nieuws

Over de auteur